Home » Diensten » Loopbaanadvies

Aandacht voor je loopbaan, tijd voor jezelf

Ooit brandde bij jou een heilig vuur
Werken in de zorg is niet voor iedereen weggelegd. Maar het was ooit jouw roeping. De dankbaarheid, de glimlach op het gezicht van die oude dame, een ziek kind dat herstelt, jij maakte het verschil. Maar, zoals je nu bezig bent? Waar is het plezier gebleven? Het voelt niet goed meer. Je werkt onder enorme druk. Je hebt problemen met de communicatie, roosters of je moet steeds brandjes blussen voor je team. Daar kun je flink wat last van hebben. Soms verlang je terug naar ooit. Herken je dit?

Ik help je de koe bij de horens te vatten
Dat doe ik op een directe, heldere en respectvolle manier. Doordat ik goed kan luisteren en positief-kritische vragen stel, help ik je op een nieuwe manier naar je carrière en toekomst te kijken. Ik heb aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Het leuke is, ik help je de volgende stap te vinden en die ook te zetten. Je ontdekt waar je goed in bent, waar je talenten liggen. Soms je eigen beperkingen voorbij ontdek je weer wat je kunt.

Het resultaat?
Je wordt een gelukkiger mens.

Je kunt meer dan je denkt. Dat laat ik je zien. Het vuur in jou van ooit is nu misschien een waakvlammetje, maar zachtjes stoken we het weer op. Er ontstaat nieuwe energie en je ontdekt wat je kunt, wat je in je mars hebt. Je leert jezelf beter kennen. En dat verandert alles.

Rommel eruit – Overzicht terug
Zorgmedewerkers cijferen zichzelf heel snel weg. Zie wat je in huis hebt maar als een volle kast waar je jarenlang te weinig aandacht voor had. Alles zit er wel in. Teveel zelfs. Overtollig spul. Het overzicht is ver te zoeken. Ik help je met opruimen en ordenen. En dan zie je ineens weer welke kostbaarheden erin zitten. Dat doen we met aandacht, want aandacht zorgt voor een beter resultaat. Je hebt weer overzicht en kunt vanuit die basis zelf weer de juiste keuzes maken. 

Ik help je verder met je loopbaan. Schakel mij bijvoorbeeld in voor hulp als:
– je bent vastgelopen in je werk
– je op zoek bent naar ander werk
– je niet lekker op je plek zit
– je stressklachten hebt
– een conflict alle energie uit je trekt, bijvoorbeeld met een naaste collega
– samenwerken stroef gaat omdat je elkaar verkeerd begrijpt
– je niet meer goed zicht hebt op je talenten

Al na een aantal gesprekken voel je weer nieuwe energie stromen.

De droom van Disney
In mijn werk gebruik ik graag de droom van Disney. Walt Disney heeft zijn immense imperium gebaseerd op zijn creativiteit en fantasie. “If you can dream it, you can do it” was zijn motto. Hij heeft zijn fantasie omgebouwd tot werkelijkheid. Met deze denkstrategie help ik ook jou je eigen droom te realiseren.

Wil je meer over de Disneystrategie weten? Lees dan hier mijn blog over
De Dromer, de Realist en de Criticus. Ze zijn alledrie nodig bij de manier van denken over jouw mogelijkheden en om bij jouw droom te komen.

Loopbaanprogramma’s

Ik heb veel gereedschap in mijn rugzak. Afhankelijk van wat jij nodig hebt zet ik die tools in. Om jouw keuze makkelijker te maken bied ik je deze programma’s:

Programma Jouw Disneydroom € 850,- ex. btw.
Heb jij een droom? Doe het! Waarom? Omdat je het wéét, omdat je het voelt. Je bent in je hart al begonnen aan die aanloop. En omdat ik je kan vertellen dat het leven het waard is om tóch die stap te zetten. Inhoud:
– zingeving
– levenslijnen
– tools uit NLP
– nazorg-gesprek na zes weken

Programma De opruimsessie € 950,- ex. btw.
– in zes verdiepende gesprekken vinden we met verschillende instrumenten jouw talenten en sterke kanten. Hierna weet je precies waar jouw perfecte baan aan moet voldoen;
– nazorg-gesprek na zes weken

Programma Individuele coaching € 75,- per uur ex. btw.
Weet je nog niet precies wat je wilt? Individuele coaching helpt het je te ontdekken. Ook ondersteun ik je ter voorbereiding op een sollicitatie. Deze coaching is ook online mogelijk.
Wanneer zijn wij een match?
Als jij bereid bent om op te staan, je knieën af te vegen en weer een aanloop te nemen, dan help ik je graag op weg.

“Yes, dit past!”
Heb je nu dit gevoel? Neem direct contact met me op

Zullen we kennismaken?

Wil je hulp bij het vlottrekken van je loopbaan, meer werkplezier en resultaat in je team of werken aan het ziekteverzuim? Dan is een vrijblijvend persoonlijk gesprek al de eerste stap!

Call Now Button