Home » Diensten » Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

De zorg daar ligt mijn hart

Teamontwikkeling in het kort:
– je krijgt maatwerk
– je haalt 30 jaar ervaring met teams in de zorg in huis
– en ik ben een ervaren en gecertificeerd coach

Teamspirit

Je draait elke dag volop in een team. Wat kan het toch heerlijk werken als dat team goed draait. Met plezier gaan jullie met elkaar voor het beste resultaat.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Inderdaad, goede samenwerking binnen teams geeft werkplezier en betere resultaten. Maar dat fijn samenwerken is soms nog een hele uitdaging. Verschil in belangen, normen en waarden of in de manier van communiceren zorgen voor zand in de molen. Dan voel je dat er iets speelt binnen het team waarin je werkt. Wat er ook aan de hand is, als je telkens weer tegen dezelfde problemen aanloopt is het tijd om in actie te komen.

Er is ‘iets’
Dat ‘iets’ kan van alles zijn. Een reorganisatie, een verwaarloosd team of een nieuw team dat zich opnieuw moet gaan vormen. Ik coach op wat zich afspeelt binnen teams en op zelfsturing. Met een scherp oog voor de onderstroom. Op wat je niet ziet maar wat er wel is.

Het resultaat

Mijn coaching richt zich bijvoorbeeld op eigen regie van medewerkers, op professionalisering en op de groei en bloei van het team tot een sterke eenheid.

Waar het nu ook aan schort, straks werken jullie weer doelgericht en effectief samen, daar sta ik voor in. Jouw team ontwikkelt zich naar een zelforganiserend team met een duidelijke visie en een laag verzuim. Waarvoor je mij bijvoorbeeld kunt inschakelen:
● Je wilt ervan af dat dingen onbespreekbaar zijn, het moet juist op tafel
● Je wilt dat je medewerkers weer meer plezier en afwisseling in hun werk ervaren
● Je wilt dat mensen in je team worden ingezet op hun kunnen
● Het stof mag eraf en je wilt uitdaging en sprankeling ervoor terug
● Jullie beleid en doelen zijn weer duidelijk op de afdeling

Mijn achtergrond:
Lees hier meer over mijn kennis en ervaring als teamcoach.

Het coachingstraject stem ik af op jullie behoeften en wensen. Ik geef mijn ogen en oren de kost en maak daarna samen met jullie een plan van aanpak. Afhankelijk van de opdracht spreken we ook een termijn af en maken we afspraken over inhoud, intensiteit en jullie investering.

Interesse in teamontwikkeling?

Dan is het belangrijk te weten of het klikt met jou of met je team. Ik beschik over een typische Drentse nuchterheid. (Mensen zeggen altijd over mij ‘What you see is what you get’.) Wat dat ook is, ik ben een heel betrokken mens. Maar je ervaart dat het beste zelf door nu contact met mij op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Zullen we kennismaken?

Wil je hulp bij het vlottrekken van je loopbaan, meer werkplezier en resultaat in je team of werken aan het ziekteverzuim? Dan is een vrijblijvend persoonlijk gesprek al de eerste stap!

Call Now Button