Een communicatie student die ervan houdt om websites te maken

Het internet maakt veel dingen bereikbaarder en makkelijker. Zo ontdekte ik vier jaar geleden dat de mogelijkheden van websites enorm zijn toegenomen en eigenlijk geen overeenkomsten meer kent met ‘Rocketscience’. Dit stimuleerde mij om zoveel mogelijk ervan te leren en deze kennis te gebruiken om anderen te helpen.

Naast het technische gedeelte, houd ik ook nog steeds van de offlinecommunicatie. Zo ben ik altijd in voor een ouderwets ‘bakje koffie’ en besteed een groot deel van mijn tijd in een kledingwinkel om zo ook nog onder de mensen te blijven.

Ik ben Michiel van Hemel en ik ben erg enthousiast om zoveel mogelijk te leren. Met name op de het gebied van (online) communicatie. Door een uit de hand gelopen hobby help ik nu als de WebGarage vier jaar lang ondernemers met hun WordPress website.

Herken je weleens het gevoel dat je teveel leuk vindt en daardoor bang bent dat je van alles nét niets doet? Zo zou je een deel van mij kunnen omschrijven: ik vind alles leuk om te leren, en probeer dat dan ook vaak. Maar ja, ik ben ook maar een mens, dus elke nacht overslaan om de tijd ervoor vrij te maken zal ik vast niet lang volhouden.

Hoewel dit eerst als een groot gebrek aanvoelde (en ook tot veel frustraties heeft geleid), kun je het ook van een andere kant bekijken.

Naast de WebGarage werk ik met veel plezier bij WeFashion. Hiermee probeer ik mijn offlinecommunicatie een beetje op pijl te houden! (: