Parked in Holland

Autoblog voor en door de grootste autofanaten

Een échte autoliefhebber raakt nooit uitgepraat over zijn/haar grootste passie. Samen met autoverkoper/-liefhebber Maarten van Hemel hebben we gewerkt aan een plek waar al deze boeiende verhalen worden samengebracht.

Parked in Holland is een autoblog over klassiekers en youngtimers, waarbij de inhoud (meestal) geleverd wordt door de liefhebber zelf. Een eindredacteur doet vervolgens de nazorg waardoor de website één geheel blijft. Naast verhalen over deze klassiekers en youngtimers, zijn er ook meerdere beurzen en autogarage’s bezocht. Op deze manier wil Parked in Holland interessant blijven om te worden gelezen door de liefhebbers.

Werkwijze

Opdrachtgever 
Parked in Holland is een blog dat is opgericht om de boeiende verhalen van autoliefhebbers levend te houden. Het blog is begonnen bij een Instagramkanaal waarbij elke dag een zijkant van een auto zichtbaar was. Al snel bleek dit veel mensen te trekken waardoor het kanaal groeide.

Opdracht
Drie jaar later wil Parked in Holland nog meer liefhebbers (blijven) boeien door uit te breiden met een blog. Waar het Instagramaccount de aandacht trok met foto’s en korte beschrijvingen, zorgt de blog voor een langere relatie met de meest betrokken volgers. Door interviews en bezoeken aan garage’s wil Parked in Holland de vaste volgers trekken naar de website. Voor de Webgarage was het de uitdaging om hier een passend ontwerp bij te maken.

Homepagina

Blogpagina

Parked in Holland

Een échte autoliefhebber raakt nooit uitgepraat over z’n grootste passie. Parked in Holland is de plek waar al deze boeiende verhalen worden samengebracht.

Parked in Holland is een autoblog over klassiekers en youngtimers, waarbij de inhoud (meestal) geleverd wordt door de liefhebber zelf. Een eindredacteur doet vervolgens de nazorg waardoor de website één geheel blijft.

Naast verhalen over deze klassiekers en youngtimers, zijn er ook meerdere beurzen en autogarage’s bezocht.

Resultaat

Waar het Instagramaccount van Parked in Holland in het begin aandacht trok met foto’s en korte beschrijvingen, zorgt de blog voor een langere relatie met de meest betrokken volgers. Door interviews en bezoeken aan garage’s wil Parked in Holland de vaste volgers trekken naar de website. Voor de Webgarage was het de uitdaging om hier een passend ontwerp bij te maken.  

Contact

Bel Michiel:

06 – 40997675

Laat een bericht  achter: